Как огненият ретрограден Марс ни влияе!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kak-ogneniyat-retrograden-mars-ni-vliyae/39576 Crimes.bg
Как огненият ретрограден Марс ни влияе!

Марс е войнът сред планетите, а главната му функция е една - да върши нещата докрай

 

Огненият Марс  винаги може да се отърве от ненужното и да завоюва онова, от което се нуждае.

 

Планетата минава през две години през всичките 12 знака от зодиака, но също така на две години започва движението си назад.

 

Ретроградният Марс ще ни кара да се чувстваме раздразнени, ядосани и ще иска от нас да се държим така, сякаш имаме нещо за доказване.

 

Ето защо основният съвет на астролозите за периода е да запазите спокойствие. Ретроградният Марс означава, че всички ще трябва да внимаваме повече през тези два месеца.  

 

Марс отново стана ретрограден на 9 септември и ще остане така до 14 ноември.

 

Специалистите съветват в този период да оставите целите си настрани за малко, да обуздаете емоциите си и да не бъдете агресивни. 

 

Ако отговорите на всяка атака от страна на другите с отмъщение или агресия, тогава тези два месеца могат да подкопаят вашето спокойствие и дори здраве,

 

но не и да ви донесат някаква полза. 

 

 През тези два месеца е по-добре да не ходите на дълги пътувания, защото Марс може да провали и тези планове, пише zajenata.bg. 
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.