Искате пари! Изберете портфейл според зодията

https://crimes.bg/vodeshha-tema/iskate-pari-izberete-portfeyl-spored-zodiyata/28626 Crimes.bg
Искате пари! Изберете портфейл според зодията

Цветът на портфейла има особено голямо значение

Група астролози разкриха как може да напълните портфейла си по-бързо и да направите така, че парите никога да не ви липсват. Ако доскоро сте имали материални проблеми, ето ви част от решението да приключите с тях веднъж завинаги.

Голяма част от зодиите са готови на какво ли не, ако така ще привлекат успеха и парите на своя страна

Овен, Близнаци и Телец трябва да си купят червен или розов портфейл. Светлите цветове също биха допринесли за материалното им благополучие. Важно е в никакъв случай да не си взимате черен или тъмен портфейл.

Раци, Лъв и Дева – добре е да си вземете бяло, червено, златно или синьо портмоне. Избягвайте лилаво и зеленото – те ще ви докарат до пълен фалит.

Везните трябва да заложат на зелен портфейл, ако искат той винаги да бъде пълен. Кремавите и бели тонове също са подходящи. Избягвайте черните и кафяви цветове.

Стрелец, Козирог и Водолей е добре да имат портфейл в кремаво или зелено. Те ще ви донесат финансова стабилност. Провал и тежки дни в материален аспект обещават кафевите и черни портфейли и за вас.

За Рибите е подходящ портфейл в цвят каки или в червено. Това ще привлече парите в портмонето ви. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.