Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти

Скъпарският хотел на Валентин Златев копае дъното с мизерни стаи

https://crimes.bg/vodeshha-tema/gnus-za-330-lv-na-nosht-v-praveshkiya-hyatt-regency-mrasni-charshafi-kosmi-v-mivkata-i-schupeni-kontakti-3/122249 Crimes.bg
Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти

Скъпарският хотел на Валентин Златев копае дъното с мизерни стаи

Отвратителни условия, отчайващо ниска хигиена и калпаво обслужване - така изглежда сбитият разказ на наша читателка, която преди дни решила да се поглези в уж обновения хотел на Валентин Златев в Правец, който от 1 юли се ребрандира под марката Hyatt Regency.

 

Вместо да се потопят в изискан лукс и петзвездно обслужване, дамата и съпругът й щели да повърнат още с влизането в стаята, за която чинно платили по 169 евро на нощ, или 331 лв. наши пари. Първият им шок дошъл, когато побързали да заредят изтощените си от пътуването смартфони. Оказало се, че два от контактите се клатят застрашително, а при измъкване на щепсела едва не се откачили в ръцете им. Но това било само началото. В мивката на претенциозната баня била залепнала гнусна топка женски косми, явно наследство от предишните обитатели на стаята. Кърпите пък “ухаели” на пушек, но това бил бял кахър в сравнение с петната по чаршафите, които навеждали на мисълта, че са прани на ръка вместо да минат през задължителната за подобен клас хотели дезинфекция и прецизно колосване.

“Погнусена и отвратена съм”, пише читателката ни, чиито инициали пазим в редакцията. “Очаквах да изкараме един романтичен уикенд с мъжа ми и за това избрахме хотела в Правец. Търсихме уют и изисканост, платихме си скъпо и прескъпо да се поглезим като двойка. Вместо това сега се страхувам да не съм си лепнала някоя кожна болест от мръсните чаршафи”, гневи се госпожата. Тя разказва още, че това не им е първото посещение в хотела на Златев. Преди две лета тя и мъжът й отпразнували там годишнина от сватбата си и останали доволни. “Не повярвах как може толкова да падне качеството, а цените да скочат до тавана”.

За капак, мизерните условия в Hyatt Regency вървели в пакет и с унизително отношение от страна на персонала. При първото оплакване за разбитите контакти от рецепцията ги обвинили, че една ли не двойката собственоръчно ги е изтръгнала. За космите в банята пък излезли с номера, че са техни, което буквално преляло чашата на търпението им.

Единственият “бонус” от рекламацията бил, че все пак им сменили чаршафите и кърпите. За компенсация и дума не можело да става, нито за смяна на стаята с по-читава и хигиенична.

Авторката на писмото се зарича да подаде официално оплакване до централата на Hyatt в САЩ. “Не търся финансова изгода. Можем да си позволим да платим цената, но сме шокирани как местната управа срива имиджа на една международна и уважавана хотелска верига. Защо винаги нашенецът бърза да побългари всичко добро и успешно?”, не крие гнева си озлочестената клиентка, която надали скоро ще стъпи в роден хотел след изживяното унижение за 330 лв. на нощ.

Източник: crimesbg.com

 

2 Коментара

Даниил

преди 3 месеца

Здравствуйте! Меня зовут Даниил Романович. Меня заинтересовал Ваш сайт. Я готов купить его по выгодной для вас цене. Есть бюджет в несколько миллионов рублей для покупки сайтов. Мы можем встретиться и провести сделку по продаже вашего сайта лично или онлайн через гаранта Telderi.ru или другим удобным способом, безопасность сделки является моим приоритетом. Для того чтобы я смог оценить сайт, прошу вас предварительно открыть его Яндекс Метрику на мою почту [email protected]  Также я готов рассмотреть и другие ваши проекты к покупке. Коротко обо мне: Я инвестор из Санкт-Петербурга. Представляю интересы группы частных инвесторов. С уважением, Даниил. Мои контакты для связи: 8(921)789-45-01 мой мобильный номер или WhatsApp  https://t.me/Danya_spb_ru мой Telegram  [email protected] моя эл. почта

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.