ДПС с дарителска кампания в помощ на пострадалите в Турция

Топли дрехи, обувки, санитарни материали се събират в складовата зона в Хасково

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dps-s-daritelska-kampaniya-v-pomosht-na-postradalite-v-turciya/52005 Crimes.bg
 ДПС с дарителска кампания в помощ на пострадалите в Турция

Топли дрехи, обувки, санитарни материали се събират в складовата зона в Хасково

Мащабна дарителска кампания в подкрепа на пострадалите в опустошителното земетресение в Турция, както и на семействата на загиналите, започва ДПС, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

"В мислите си ние сме с целия турски народ. Молитвите ни са насочени към бързото възстановяване на пострадалите", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

Хората в Турция имат нужда от зимни дрехи и обувки, особено за деца, ръкавици, шапки, препарати за почистване, санитарни и хигиенни материали, памперси, одеяла, газови печки, външни батерии. От партията подчертават, че те трябва да са неизползвани.

Пострадалите се нуждаят и от храни - варива, консерви и бебешки пюрета.

 

"В тази ужасяваща трагедия ДПС не е просто съпричастно към скръбта на хората. Правим всичко възможно да сме в помощ и подкрепа на пострадалите чрез мащабната дарителска кампания, която организираме по структурите си", обяви Карадайъ.

 

Даренията се събират в складовата зона в Хасково в координация с местните ръководители на ДПС по региони. Отговорници за кампанията са зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и областният председател на Движението Хасково - Мехмет Атаман (За контакт: (тел.) +359 88 9200001)

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.