Делото срещу Михаил Менашки, наръгал неволно 7 пъти Мария, започва на 4 март

https://crimes.bg/vodeshha-tema/deloto-sreshtu-mihail-menashki-naragal-nevolno-7-pati-mariya-zapochva-na-4-mart/29846 Crimes.bg
Делото срещу Михаил Менашки, наръгал неволно 7 пъти Мария, започва на 4 март

Процесът срещу експолицая Михаил Менашки, убил 30-годишната Мария Златанова  пред хотел “Гларус” в Слънчев бряг, нанасяйки й седем прободни рани, започва на 4 март, като има заседания, насрочени и за 5 и 6-ти март.Има вероятност Менашки да бъде осъден по бързата процедура за това, че умишлено е причинил смъртта на барманката. Вариантите са бившият полицай признае вината си и да получи намалена присъда или да бъде сключено споразумение между двете страни.Припомняме, че Менашки призна пред адвокатите си, че е намушкал Мария на 2 септември 2012, обяснявайки, че седемте прободни рани са причинени случайно.Версиите за убийството на Мария Златанова са две. Едната е, че тя е направила забележка на Менашки и приятелката му, които са взимали наркотици, а другата – че Михаил е бил подбуден от ревност, тъй като имал интимна връзка с Мария, а тя започнала да излиза с друг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.