Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен

https://crimes.bg/vodeshha-tema/chernata-roza-metanoa-e-krasota-neprehodna-kato-spomen/37906 Crimes.bg
Черната роза Metanoa е красота, непреходна като спомен

Един важен ден наближава и освен датата, която ще гравирате завинаги в сърцето, оставете следа със съвършен подарък...
Източник:
2018-05-21 10:02:00


Водеща тема


0

Прочетено: 122724

Кратка връзка
Абитуриенският бал е не просто бляскав ден, облечен в най-красивата рокля, със скъп аромат на парфюм и споделени с близките усмивки. Той е празник на младостта и голямата стъпка напред в Живота. Вашата дъщеря я очаква раздяла с детските години, старт на гонитбата на смели мечти и тяхното осъществяване. Подсладете дните й с аромата на Черната роза Metanoa, която да й напомня винаги за вас, вашата любов и нейната уникалност. 

Дъщерята е единствена и неповторима. Късче от вас, което носи любовта ви, в което сте скрили душата си и заслужава нещо необикновено, като самата нея. В специалния ден на абитуриенския бал Черната роза Metanoa е съвършения подарък. Не защото е цвете. А защото е цвете, като никое друго на Земята. Нейната уникалност и непреходност са символът на вечната женска красота и нежност, които носи всяка млада дама. И всяко момиче заслужава това да й се напомня всеки ден. 

Необикновеният цвят на розата я прави открояваща сред океана от еднообразие, така както можете да разпознаете мигновено любимата си дъщеря в цяла тълпа от хора. И именно защото споменът не е в материалните подаръци, дългият живот на Черната роза ще остави следата от този ден. Тя ще живее толкова, колкото се грижите за нея. Точно както любовта към дъщерята – вечно...

Бъди Черната Роза за Света - единствена сред хиляди Червени …

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.