Аферите на Мата Хари. Съдийка - помагачка, рекет над топ журналистка, бой между двама министри... (СНИМКИ)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/aferite-na-mata-hari-sadiyka-pomagachka-reket-nad-top-zhurnalistka-boy-mezhdu-dvama-ministri-snimki/27140 Crimes.bg
Аферите на Мата Хари. Съдийка - помагачка, рекет над топ журналистка, бой между двама министри... (СНИМКИ)

Радостин Василев, по-известен като Руди Гела, ренегат от чалга-секцията на “Има такъв народ”, няма топки да се изправи директно срещу топ журналистката Соня Колтуклиева, затова използва някаква своя приятелка- дали му е любовница или само я използва за “мокри поръчки” - не ни интересува.


Тя се хвали пред приятелките си, че е интимна с него, той яростно отрича. Даже пише в таен донос срещу няколко медии до Бойко Рашков на 7 юни, че се притеснява за своята “сексуална неприкосновеност”, както и за  съпругата си (?!), макар с полицайката Нина Петкова да са разделени от година и половина, а от март 2022 г. да имат официален развод, по това време тя даже е била бременна от новия си мъж. Ралица Младенова подала тъжба в Софийски районен съд през октомври.


Защо? Защото се била обидила на Соня Колтуклиева … на 13 юни - денят, в който влиятелната журналистка коментира напускането на Радостин Василев и останалите отцепници от ИТН като търгашество на предатели и камикадзета.


Крехката й душевност на психоложка, с диплома от академията на МВР, е била наранена от сравнението с “неуспяла фолкаджийка”, твърдейки, че го е видяла в пост на Колтуклиева във Фейсбук.


Личните Инстаграм и Фейсбук профили на 38-годишната стара мома са изпълнени с компютърно обработени снимки, прекомерен фотошоп, надути устни и предизвикателни пози, така типични за фолкаджийките, тръгнали да пробиват в чалгата. На 3 юли ПИК публикува папарашки снимки и видео от рождения ден на разголената Ралица по време на среднощен гуляй в чалга-бара “Мамалука”, в Пефкохори. В същото село притежава 3 къщи избягалият от българското правосъдие в Дубай бивш хазартен бос Васил Божков. Тъкмо неговата съпартийка Елена Фичерова е личен адвокат на Ралица Младенова. Помните ли грандиозния скандал с нея - първият в мандата на кабинета “Петков”. След като стана ясно, че е била съучредител на партията на Черепа, а пък Бойко Рашков я е назначил за началник-кабинет, Елена Фичерова набързо изхвърча от МВР и потъна някъде...


Как на публичната сцена се появява абсолютно неизвестната Ралица Младенова?


На 15 април няколко сайта публикуват заглавия: “Министър Руди Гела нападна ресторант, за да търси невярна любовница!” Разказва се, че той влетял в луксозния ресторант “101”, тя пък избягала и се скрила в тоалетната, той я викал да излезе…” Никой не опровергава “клозетната сцена”, пълно мълчание. Защо ли?! Историята е малко по-различна и ПИК разкри истината преди всички.


На 29 март Ралица Младенова отива за пореден път в ресторант “101”, където я познават като редовна клиентка, но този път е със специална мисия. Към 12:30 ч. позвънява на Радостин Василев, за да му съобщи, че от заведението си е тръгнал Александър Сталийски и тя самата си тръгва; в 12:52 ч.  двамата заговорници се разминават, а Радостин Василев стремително нахлува в комплекса, в компанията на Владимир Харизанов, заместник-министър на спорта, Венцислав Петков, изпълнителен директор на “Национална спортна база”, Александър Тодоров, изпълнителен директор на “Български спортен тотализатор” и още някакви мъже - Сашо и Венци са му приятели от детинството в Плевен и той ги прави началници, скоро след като на 13 декември 2021 г. става министър на спорта. Нападателите започват да снимат втрещените клиенти, да се държат арогантно, да заничат дори в детския кът, плашейки майките с деца. На въпрос на шокираната управителка Мирела Якубовска: кои сте вие, какво искате, Радостин Василев отговаря: “Аз съм министърът, аз съм истинският собственик. Всичко тук е мое!”


По-късно започва истинска война на Руди Гела с наемателите на спортния комплекс.


На 2 декември, в интервю по ПИК тв, вицепремиерът от ИТН Гроздан Караджов разказа пред Соня Колтуклиева как за малко да се сбият със спортния министър от ИТН на заседание на кабинета “Петков”, защото Руди Гела поискал шефката на ДНСК да участва във видео; той - в “главната роля”, а ГДБОП - в “поддържащата роля”, за да разгромят спортния комплекс “Диана” в директно излъчване по Фейсбук. Шефката на ДНСК отказала да се появи в такова нелепо шоу и помолила регионалния министър Караджов за помощ, още повече, че проверките не установили проблеми в стопанисването на обекта.


След нападението на 29 март, спортният министър започва да се хвали по медиите, че ще затвори комплекса и ще има арести. Съдът разрешава спора в полза на наемателите, видео-материалите и сигнал срещу самозабравилия се министър са входирани в икономическа полиция и в СГП . Ралица Младенова повече не се вяства в ресторант “101”. Обаче, със сигурност скоро ще й се наложи да дава показания по екшъна в спортния комплекс, защото се води прокурорска преписка в Софийска градска прокуратура и разследване на КПКОНПИ за конфликт на интереси и превенция на корупцията.


Вижте какъв пошъл сериал е нагласил Руди Гела, вбесен, че е бил изоставен от Соня Колтуклиева след 11-месечно приятелство, със смс на 3 юни:


“Край. Не искам да те виждам повече. Аз живея в Лондон, ти обитаваш Чалгария. Тези две планети се срещат за кратко и се разминават завинаги.”


На 25 август Соня Колтуклиева качва във Фейсбук закачлив колаж от снимки на мургавите партньори: Руди Гела как си прави селфи в асансьор и Ралица Младенова с профилна снимка на Мики Маус със среден пръст. Само 15 минути по-късно започва безпрецедентен- не само за България, но и за света, кибер-терор срещу популярната журналистка, с денонощни обаждания по телефона, с вулгарни съобщения във Вайбър, УотсАп и Телеграм, със снимки и видеа с порнографско съдържание. Този денонощен тормоз продължава вече 3 месеца, явно поръчителят не се отказва. Добрата новина е, че след мащабно разследване на ГДБОП, Софийска районна прокуратура започна досъдебно производство, по което най-вероятно ще бъдат разпитани Радостин Василев и Ралица Младенова.


На 2 септември прокурор от Софийска районна прокуратура съобщава на Соня Колтуклиева, че Ралица Младенова, чрез адвокатката си Елена Фичерова е подала сигнал срещу нея за телефонен тормоз. Топ-журналистката обяснява - пред прокурорката и в медиите - че е позвънила 2 пъти за по няколко секунди на Ралица Младенова на номера, обявен в нейния сайт, за да я попита: защо е изпратила съобщение на приятелката й Бояна Шарлопова с ужасни ругателства, при положение, че те двете не се познават и никога не са се пререкавали за нищо. Даже напротив, ПИК и още няколко медии публикуваха коментар на Соня Колтуклиева, в който тя упреква Кирил Петков, че не защитава Лена Бориславова за скандала с “парапета”, че Даниел Лорер представя съпругата си Виолета като обикновена секретарка на Асен Василев, а Радостин Василев не застава в подкрепа на Ралица Младенова след публикациите за “тоалетната драма” в ресторант “101”.


Прокурорката аргументирано прекратява преписката и даже смята, че написаното от Ралица Младенова до Бояна Шарлопова е обида и клевета срещу самата Соня Колтуклиева.


На 3 и 4 септември Радостин Василев, в двата си профила във Фейсбук, започва отвратителна мутренска кампания срещу Соня Колтуклиева, обстрелвайки я с брутални обиди и тотални измислици, заплашвайки да я “занули” като журналистка. На 9 септември, като кандидат-депутат на “Продължаваме промяната”, в студиото на Сашо Диков, обявява, че е направил 20-минутен запис на техен личен телефонен разговор, в който коментират Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владислав Горанов, Сотир Цацаров, и той възнамерява да го пусне в мрежата. Колтуклиева му отговаря, че всичко, което му е споделила, вече е разказвала в медиите по времето, когато цялата държава е изправена да воюва с нея, заради критичните й публикации. Става ясно, че Руди Гела е сериен подслушвач, който  - по собствените му признания! - е направил незаконни записи от срещи с Татяна Дончева, Илиана Раева и строителите на зала “Арена Бургас”, а пък Петко Петков изпада в ужас, че синът му Кирил също е бил записван.


Откровеният разказ на Соня Колтуклиева за отношенията й с Радостин Василев е прочетен в ПИК от един милион читатели. Тя продължава да прави сензационни разкрития за неизгодни договори, подписвани по време на печалния и скандален престой на Руди Гела в Спортната палата; някои от тях вече са дадени от служебния министър Весела Лечева на прокурор, ГДБОП и КПКОНПИ.


Уплашен и вбесен от разкритията на топ-журналистката, ето какво измисля големият специалист по “спортно право” Руди Гела - Ралица Младенова да съди Соня Колтуклиева за обидни квалификации.


При това й погаждат мръсен номер.


Съдийката от Софийски районен съд Боряна Венциславова Петрова дава ход на делото на 21 октомври. Никой не търси топ-журналистката да я информира, както е по закон. Цяла България я вижда как прави всекидневни директни репортажи по ПИК тв, интервюта с известни политици и магистрати, а внезапното й нападение с остри въпроси към Кирил Петков и Христо Иванов се разпостранява светкавично - от сайтове, Фейсбук, Инстаграм и  Тик-Ток, като прави рекордните 2 милиона гледания!


На 9 декември ПИК излъчва репортаж за случайната среща на Соня Колтуклиева с Кирил и Линда Петкови в самолет на Bulgaria air за Лондон. На 11 декември, неделя, когато Колтуклиева е вече в командировка в Париж, от съседката си в София съвсем случайно научава, че във входа на кооперацията е залепена призовка, адресирана от СРС до нея. След множество телефонни позвънявания, успява да разбере, че Ралица Младенова е започнала гражданско дело срещу нея за 5 000 лева, а съдийката е уважила иска на ищцата да бъдат блокирани сметките й във всички банки на територията на България. Според адв. Екатерина Димитрова, която поема защитата й, ако съседката случайно не е видяла призовката, само след 3 дни е изтичал срокът за уведомление и по-сетне Колтуклиева е щяла да бъде лишена от възможността да представи своята гледна точка и аргументи.


Кой се пробва да вкара топ-журналистката в капан? От кого се страхува или на кого прави услуга съдийката Боряна Венциславова Петрова, специалистка по бракоразводни дела?


Стотици хиляди българи чакат справедливост, но редът им в съдебните зали не излиза с години! За сметка на това Софийски районен съд веднага се задейства, за да удовлетвори някаква глезла, която не желае да я сравняват с фолкаджийка, макар да се държи точно като фолкаджийка; приятелка на най-големия чалгар в българската политика; защитавана от съпартийка на обвиняемия беглец в Дубай Васил Божков-Черепа!


Това ли е “правосъдната реформа” на “Промяната” и на “жълтопаветниците”?


Източник: pik.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.