350 000 фалшиви бюлетини са иззети от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд

https://crimes.bg/vodeshha-tema/350-000-falshivi-byuletini-sa-izzeti-ot-pechatnicata-multiprint-v-kostinbrod/35071 Crimes.bg
350 000 фалшиви бюлетини са иззети от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд

По потвърдена от прокуратурата информация екипи на Обвинението и ДАНС са иззели 350 000 фалшиви бюлетини от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд.  Секретната акция е проведена тази нощ.Печатницата „Мултипринт“ печата бюлетините и изборните книжа за утрешните избори. По закон печатането на бюлетини е трябвало да бъде преустановено на 8-ми май.Йордан Бончев, собственик на печатницата, каза  пред медии, че бюлетините, проверени от прокуратурата и ДАНС, са само 350 броя и са "производствен брак".В момента в сградата на "Мултипринт" има екип от ГД "Жандармерия".  В съобщение до медиите от Прокуратурата потвърдиха както за проведената акция, така и за задържаните 350 000 фалшиви бюлетини.Crimes.bg ще продължи да следи случая.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.