24trade – крадецът на вашите пари

https://crimes.bg/vodeshha-tema/24trade-kradecat-na-vashite-pari/37888 Crimes.bg
24trade – крадецът на вашите пари

Все по-често в медийното пространство се говори за некоректни фирми, които предлагат „възможност за бързи печалби“ и търгуване на борсата с акции и облигации. Точно такава е и 24trade, а системата им за измами е добре премислена, така че да заблуди и най-предпазливите.
Източник:
2018-01-12 11:34:00


Водещи


0

Прочетено: 144144

Кратка връзка
Истината за компанията е, че дори няма лиценз, с които има право да търгува с финансови инструменти. Пирамидата работи по следния начин. Настоятелно ви се обаждат служители, които ви обясняват как трябва да отидете на среща и да депозирате определена сума, която те ще управляват. Разбира се, хората работещи в компанията са много добри психолози, но не и финансови експерти. След като ви измамят и вземат парите, няма да ви изплатят абсолютно нищо от евентуалните печалби. 

За да не бъдете въвлечени в измамните схеми на компанията, вие трябва да изисквате необходими документи, които да доказват, че фирмата е регистрирана като финансова институция и че хората, на които доверявате парите си са компетентни, а не играчи, които искат да се облагодетестват на ваш гръб. 

Компроментираната 24trade / http://www.24trade.bg/ / е с редица постъпили жалби и оплаквания от опарени граждани, сезирали компетентните органи.

Ако получите обаждане за работа или обаждане, което съдържа инвестиционно предложение от горепосочената компания, веднага се свържете с Комисия по Финансов Надзор на тел. 02 9404 999, изпратете електронно съобщение на електронната поща на Комисия по Финансов Надзор: [email protected] или се свържете с най-близкия център на МВР.

 

Вижте пълния списък с нелицензирани фирми: http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/preduprezhdeniya-za-potrebitelite/

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.