Най-глупавите престъпления в САЩ. Част 1

https://crimes.bg/po-sveta/nay-glupavite-prestapleniya-v-sasht-chast-1/37207 Crimes.bg
Най-глупавите престъпления в САЩ. Част 1

Всички са чували или гледали филми за гениални, невероятно сложни като план и прецизно изпълнени престъпления. Насят се легенди за виртуозни крадци, комбинативни и дръзки измамници и брилянтни престъпни умове. Е, в тази статия не става дума за тях.  По-скоро за най-глупавите, нелепи и направо идиотски противозаконни действия, очевидно дело на  умствено ощетени индивиди.

Вижте някои случаи от Щатите, които влязоха в новините, не толкова заради самото престъпление, а заради глупостта на извършителите:

Млада двойка откраднала мобилен телефон и козметика от магазина Walmart. Двамата успели да избягат, но забравили нещо доста ценно в магазина – двете си деца! 20-годишният Майкъл Кауфман и 19-годишната Келси Гробмайер от Луизвил, Кентъки, успели да откраднат мобилен телефон и се опитали да задигнат изложен таблет, но го унищожили в опита си да го разкачат от щанда. Келси също така скрила гримове в количката на децата си. Служителите обаче забелязали, че двамата крадат. Двамата избягали, като оставили в магазина двете си деца – на 3 г. и на 18 месеца. Жената се върнала след половин час, за да прибере децата. Двамата са арестувани за кражба и за застрашаване на живота на децата си.

32-годишният Джейсън Бестстром бе арестуван, след като мъж от Портланд, Орегон, го заварил в дома си да лежи на дивана и да гледа телевизия. Бестсром влязъл през отключената врата и се настанил удобно във всекидневната. Пред полицията той се оправдал, че нямал намерение да краде, просто на изтривалката пред прага на къщата пишело „Добре дошли“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.