Мелания и Доналд Тръмп попаднаха под ударите на COVID-19

https://crimes.bg/po-sveta/melaniya-i-donald-tramp-popadnaha-pod-udarite-na-covid-19/39636 Crimes.bg
Мелания и Доналд Тръмп попаднаха под ударите на COVID-19

Започва процес на карантиниране и лечение на президентската двойка

Президент на САЩ Доналд Тръмп потвърди лично новината, че двамата със съпругата му Мелания, са попаднали под ударите на COVID-19.

 

Той съобщи новината в профила си в Туитър.  

„Тази вечер аз и първата дама на Съединените щати имаме положителни резултати от тестовете за коронавирус. Веднага ще започнем процеса на карантиниране и лечение. Ще преодолеем това заедно!“, написа Доналд Тръмп.

 

Припомняме, че по-рано стана ясно, че една от близките съветнички на американския президент е заразена с коронавирус. Хоуп Хикс – една от най-приближените съветнички на президента на САЩ Доналд Тръмп, е дала положителен тест за коронавирус, предаде CNN.

 

Посочва се, че информацията е потвърдена пред медията от три източника. Напоследък Хикс придружаваше Тръмп нееднократно при негови пътувания, включително при дебата в Кливланд във вторник.

 

Тя беше забелязана и в сряда да се качва на президентския кораб, с който Доналд Тръмп се отправи на предизборен митинг в Минесота. По-късно беше съобщено, че президентът на САЩ официално е потвърдил информацията за положителния тест на Хикс. 

По думите на президента, съветничката е носела маски, но въпреки това се е заразила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.