Лъсна скандалната мръсна тайна за развода на Мелинда и Бил Гейтс

https://crimes.bg/po-sveta/lasna-skandalnata-mrasna-tayna-za-razvoda-na-melinda-i-bil-geyts/41077 Crimes.bg
Лъсна скандалната мръсна тайна за развода на Мелинда и Бил Гейтс

 

Той е бил отдавна планиран

Лъсна скандалната мръсна тайна за развода на Мелинда и Бил Гейтс.

 

Оказва се, че двойката са се договорили как да разпределят богатството си, преди да обявят решението за развод. Това твърдят американски медии, предава bTV.

 

Състоянието на основателя на "Майкрософт", който е четвърти по богатство в света, възлиза на 124 милиарда долара.

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда имат обща фондация, чийто активи са на стойност над 43 милиарда долара.

 

Двамата притежават и няколко скъпи имота в щатите Вашингтон, Флорида и Уайоминг. 

Основната им резиденция в Мъдина се оценява на 127 милиона долара.

 

Разводът на Мелинда и Бил Гейтс е отдавна планиран, но разпределението на богатството зависи от наличието на предбрачен договор. По тази тема различните американски медии лансират различна информация. Това заяви Станислав Касчийски, специалист по дигитални медии, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

 

"По информация на „New York Times“ такъв предбрачен договор съществува. Според TMZ, известни с бързината си по публикуване на документи, които не винаги са достоверни, такъв няма", допълни Касчийски.

 

Гостът коментира, че новината за раздялата на милиардерите е дошла от Cascade Investment - фондът, собственост на Бил Гейтс, който преди броени часове е прехвърлил 1,8 млрд. долара към Мелинда Гейтс.

По думите на Станислав Касчийски могат да бъдат намерени сходства с раздялата на Джеф Безос и Макензи Скот. Тяхното имуществото беше разделено 1 към 4 и Скот се превърна в четвъртата най-богата жена в света.

 

Според запознати фокусът на Бил Гейтс ще е върху глобалното затопляне, а на Мелинда – феминизмът.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.