Гордън Рамзи разкри смразяваща истина за Владимир Путин

https://crimes.bg/po-sveta/gordan-ramzi-razkri-smrazyavashta-istina-za-vladimir-putin/42697 Crimes.bg
Гордън Рамзи разкри смразяваща истина за Владимир Путин

 

Готвачът споделя, че е искал час по-скоро да се махне от там

Световноизвестният готвач от британски произход Гордън Рамзи разкри смразяващата истина за руския държавен глава Владимир Путин.

 

Той не скри за огромното притеснение, което е изпитвал, докато е готвил за руския държавен глава Владимир Путин.

 

В ефира на „Шоуто на Кели Кларксън” Гордън Рамзи сподели, че той споделипрез 2000 г. е приготвял храна на „Даунинг стрийт” за руския президент и бившия премиер на Великобритания Тони Блеър.

Най-големият му страх е бил свързан с това да не натрови двамата лидери.„Мислех си какво ще се случи, ако тези двамата се отровят от храната ми. В какво ще се забъркам, ако умрат?”, разкри Гордън Рамзи.

„Беше доста необикновено преживяване. Стоях между тях двамата, за да ги поздравя, а те ме питаха за английските аспержи и си мислех: "Изкарайте ме оттук, по дяволите, свършено е с мен“, сподели още топ готвачът.Рамзи сподели, че това, което го е изненадало най-силно е била липсата а място и кухненски прибори на „Даунинг стрийт”.

„Трябваше да си донеса собствени тенджери, тигани и чинии.", споделя още той, пише blitz.bg.

 

Припомняме, че неотдавна Гордън Рамзи направи разтърсващо разкритие за 21-годишната му дъщеря Холи. Той разкри, че преди три години тя е станала жертва на сексуално насилие.

Разкрива, че Холи е минала през тежка битка с посттравматично стресово разстройство (ПТСР), тревожност и депресия, пише pik.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.