Жестоко убийство, застреляха в човек с пушка

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-zastrelyaha-v-chovek-s-pushka/27468 Crimes.bg
Жестоко убийство, застреляха в човек с пушка

Възрастен човек хладнокръвно застреля в главата неговия опонент, а също така е произведен и изстрел в тялото. Бруталната екзекуция се предполага, че е в следствие на неуредени финансови взаимоотношения. Предполагаемият убиец се казва Благой Цветилов и е на сериозната възраст от 84 години.


Застреляният е земеделски арендатор и е на 51 години.


Информация за престъплението е получена днес около обяд, като любопитното е, че извършителят се е предал в районното. С него е носел и пушката, с която е извършил убийството.


Зам.-директорът на МВР – Пловдив заяви, че оръжието е законно притежавано, като все още е в срока на издаденото разрешително. Убитият не е криминално проявен, докато за възрастният мъж има противоречива информация към момента. Съседи твърдят, че и преди е използвал оръжие срещу хора, дори имал присъда от повече от 15 години, докато официалните власти не потвърждават тази информация.


Към момента се работи по основна версия за тежкото престъпление, че е финансов спор покрай обработваеми земеделски земи и правата над тях.


Дядото е задържан за 72 часа с прокурорско постановление, като най-вероятно ще бъде поискан постоянния му арест. Според държавното обвинение го очаква затвор от 10 до 20 години.


Източник: lupa.bg




Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.