Жестоко: 3-ма заклаха студент от Варна

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-3-ma-zaklaha-student-ot-varna/27382 Crimes.bg
Жестоко: 3-ма заклаха студент от Варна

Името на младото момче е Габриел Стоянов и е от Варна. Той е нападнат и убит малко преди полунощ в петък. Улицата, на която е станал фаталният инцидент е известна с това, че е спокойна и се намира в тих квартал, който е в близост до центъра.


Полицията в Лондон е започнала разследване веднага, както и издирване на извършителите. Извършен е оглед на местопроизшествието, като са иззети следи и записи от охранителни камери в близост. Към момента се знае, че в убийството са участвали 3-ма.


Въз основа на събраните доказателства вече има и арестуван, като любопитното е, че е на 14-годишна възраст. Призовават се и свидетели, които са били в близост и могат да помогнат на полицията.


Властите търсят и шофьори, които могат да помогнат за разплитането на случая с техните видеорегистратори.


Убийството потресе както България, така и Англия. Негов английски приятел на име Елиът Джоунс сподели в социалните мрежи, че светът е изгубил човек със златно сърце и истински джентълмен.


Джоунс вече е успял да събере повече от 3 хиляди британски паунда, за да подпомогне семейството на Габриел. Той е завършил средното училище Св. Климент Охридски във Варна, след което е поел към английската столица за висшето образование.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.