Вижте какви ги е вършил наглият син на пернишкия прокурор

https://crimes.bg/kriminalno/vizhte-kakvi-gi-e-varshil-nagliyat-sin-na-pernishkiya-prokuror/28459 Crimes.bg
Вижте какви ги е вършил наглият син на пернишкия прокурор

Доскорошният шеф на полицията в Перник Васил Василев и заместникът му Иван Зеленков са покрили повече от 20 сигнала за нанесени побои от прокурорския син Васил Михайлов. Баща му Бисер Михайлов, който е заместнк-шеф на прокуратурата в града също има криминална закваска. През 2010 г. той е разследван за лихварска дейност, но нещата така и се оттекли в онези смутни времена.


Преди дни18-годишният ММА боец Васил Михайлов счупи челюстта и премаза от бой легендата на Миньор-Перник Румен Андонов. Едва след като близки на Андонов се обърнаха към медиите, гаменът бе задържан.


[caption id="attachment_65329" align="alignnone" width="300"] Васил Михайлов се изживявал като недосегаем[/caption]


Прокурорският син Васил Михайлов се чувствал недосегаемПреди 2 години той подпалил колата на полицай, който го задържа за наркоразпространение. Тази година същият полицай Калоян Евтов бил пребит от хулигана, който разпространил екзекуцията на видео, заснето с телефона му. Оказа се, че десетки са пребити в Перник от местния бабаит, който се изживявал като недосегаем. Наглостта си гаменът демонстрира и в интервюто пред Би Ти Ви, в което заяви, че видеокадрите не са доказателство в съда.


Дори баща му, който е прокурор, не успява да усмири собствения си син. Като не излиза на глава с него, той го гони от дома си. В последните месеци Васил живее в хотел, като е превърнал хотелската си стая в наркосвърталище.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.