Трагедия! Откриха безжизнен 18-годишният Кристиан

https://crimes.bg/kriminalno/tragediya-otkriha-bezzhiznen-18-godishniyat-kristian/27755 Crimes.bg
Трагедия! Откриха безжизнен 18-годишният Кристиан

18-годишният Кристиан Маринов бе открит мъртъв.


Безжизненото му тяло е открито край третокласен път малко след 15 ч. вчера. Младежът е бил намерен от полицейски служители при провеждането на оперативно-издирвателни мероприятия.


Трупът му е бил край третокласен път 401 в землището на Ловеч. При извършения първоначален оглед на тялото му, не са открити следи от насилие.

Сигналът за изчезването на Кристиан Маринов е бил получен в съботната вечер в полицейското управление.


При издирването на младежа са се включили и граждани, освен служители на полицията.

По случая е образувано досъдебно производство в Районното полицейско управление в Ловеч.


Междувременно стана ясно, че през изминалата нощ край Гоце Делчев е станала тежка катастрофа, при която 18-годишен младеж е изгубил живота си. с него в автомобила е пътувало и друго момче, също на 18 години. То е получило политравма при инцидента и е било настанено в лечебно заведение. За щастие живота му е извън опасност.


През изминалата нощ в София пък 18-годишна е седнала зад волана след употребата на алкохол и наркотици и е помела пет паркирани автомобила на столичния бул. „Захари Стоянов“. В автомобила по време на сблъсъка е пътувало и друго момиче, което е било настанено в болница. Не се съобщава какви точно са травмите й, но добрата новина е, че животът й е извън опасност.


Пияната шофьорка се е сдобила със свидетелство за управление на МПС преди седем месеца.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.