Шокиращо: Откриха тялото на издирван пловдивчанин в контейнер за боклук

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashto-otkriha-tyaloto-na-izdirvan-plovdivchanin-v-konteyner-za-bokluk/27491 Crimes.bg
Шокиращо: Откриха тялото на издирван пловдивчанин в контейнер за боклук

Пловдивчанинът Рефат Сюлейман, който бе в неизвестност от 14-ти октомври е открит мъртъв в контейнер в квартал Брукхаузен, съобщиха германските власти. Той е работил в град Дуисбург в местна фирма, като е бил служител във фабрика.


Неговите следи се губят на 14-ти октомври сутринта около 9:00 часа, когато за последно е забелязан да си почива в служебната кола.


Снощи полицията е открила тялото на издирвания българин в помещение във фабриката. За момента не съобщават повече информация, както и причините за смъртта му.


Местната криминална полиция извършва следствени действия по установяване причините за смъртта и евентуални заподозрени за убийство.


Операцията по издирването му е била една от мащабните, като са включени хеликоптер, следови кучета, безпилотни летящи апарати и други. В издирването са се включили активно и отдела по сигурност в завода.


Близки на Рефат споделят, че пред завода били провеждани протести от близки и колеги, които настоявали властите да се ангажират сериозно със случая и момчето да бъде открито.


Предстои да се проверят неговите близки и колеги за наличие на мотив за убийство и да бъде задържан и извършителят. Иззети са камерите в района и се преглеждат от полицията.


Източник: petel.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.