Руснак потроши израелец в Банско заради…

https://crimes.bg/kriminalno/rusnak-potroshi-izraelec-v-bansko-zaradi-2/27714 Crimes.bg
Руснак потроши израелец в Банско заради…

Страшен екшън се е разиграл между руснак и израелец в Банско.


Двамата се сбили жестоко посред бял ден вчера в Банско.


Повод за скандала станала жената на руснака. По-късно разпрата между двамата прераснала във физическа саморазправа. Според показанията, които рускинята е дала, израелецът постоянно демонстрирал мераци към нея. Те обаче не останали скрити за мъжа, с когото живее и станало мелето.


През вчерашния ден руснакът и израелецът се срещнали пред едно от заведенията в курортното градче. Отначало си разменили скандални реплики, а след това се сбили, разказват очевидци на случката.

Според твърденията им, руснакът направо бил озверял и налагал мераклията без никаква милост.


Очевидно нанесеният върху израелеца бой е бил доста сериозен, предвид факта, че е настанен в лечебно заведение и състоянието му като цяло. От болницата издават, че той е с множество кръвонасядания и има три счупени ребра.

По-късно снощи органите на реда не открили руснака, за да го задържат за причинената телесна повреда на опонента му.


Само преди няколко дни черепът на мъж от русенското с. Смирненски, бе разбит с метален чук от негов съселянин. Пострадалият е на 46 години. От разказа му пред полицаите станало ясно, че е бил нападнат в дома на 59-годишен мъж от същото село. При извършения оглед на адреса е открит и иззет металният чук, с който е било извършено нападението.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.