Разстреляха PR-ката на кмета на Пазарджик

https://crimes.bg/kriminalno/razstrelyaha-pr-kata-na-kmeta-na-pazardzhik/37285 Crimes.bg
Разстреляха PR-ката на кмета на Пазарджик

Татяна Стоянова е е убита с два куршума в главата.




Източник:




2015-01-13 09:00:00



Крими


0

Прочетено: 187362

Кратка връзка








Снимкова галерия





Началничката на кабинета на кмета на Пазарджик Тодов Попов - Татяна Стоянова беше  простреляна в главата малко снощи преди 19,00 часа, съобщи БНР. Покушението е станало на ул. "Димитър Греков" в града, жената  е починала на място. Килърът е изчакал Татяна е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на блока си, преди да стреля по нея. 

По информация на МВР около 18.40 часа на 12.01 на тел. 112 е постъпил сигнал за жена в безпомощно състояние, открита пред дома си в Пазарджик.

Незабавно към мястото са изпратени екипи на РУ – Пазарджик и на Спешна помощ. Те само са могли да констатират смъртта на 34-годишната жена.За сега мотивите за това убийство на са ясни, нито с какво оръжие е стреляно. Криминалисти на районното управление и областната дирекция в Пазарджик извършват оглед на местопрестъплението. Районът е отцепен, в града има засилено полицейско присъствие.

По първоначална информация от МВР Стоянова е убита с два куршума в главата.Убиецът е стрелял със заглушител.За случая е уведомена прокуратурата. Образувано е досъдебно производство.

Жертвата е шеф на кабинета на кмета на града от 2007 г., когато Попов печели първия си мандат. Била е координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Жената не е подавала сигнал, че е заплашвана.34-годишната Татяна Стоянова била несемейна, но имала приятел,с  който се виждали периодично, споделят близки.  Някои й приписват близки връзки с кмета Тодор Попов.

 

Родителите на Татяна Стоянова разбрали от новините по телевизията, че дъщеря им е разстрелянаи веднага отишли пред гаража, където е разстреляна пиарката на пазарджишкия кмет. Майка й Марияна, шефка на общинския жилфонд, първоначално се надявала, че Татяна само е ранена, но когато научила, че е мъртва, се сринала на земята в несвяст.Бащата останал безмълвен. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.