Пребитата Жаклин разкри какво се е случило (ВИДЕО)

https://crimes.bg/kriminalno/prebitata-zhaklin-razkri-kakvo-se-e-sluchilo-video/27054 Crimes.bg
Пребитата Жаклин разкри какво се е случило (ВИДЕО)

Разтърсващи подробности разказа Жаки, станала жертва на домашно насилие. Побоят е нанесен от бившият й приятел, като зверският тормоз е продължил 3 дни. През това време освен физическото малтретиране през цялото време тя е обиждана и унижавана.


Пострадалата млада жена застана пред камерата на национална телевизия, където разкри подробности за нечуваното зверство. Тя сподели, че бащата на детето й се е свързал с нея и е поискал те да прекарат заедно празниците, въпреки, че били разделени от месеци.


Тя се решила на компромис заради детето и така се събрали за Нова година, като първите няколко часа всичко било наред и нищо не предвещало какво ще се случи. Малко след това се отприщила агресията в бащата на детето й и той я нападнал с обиди и юмруци. Обвинил я е, че му е изневерявала и искал да изтръгне признание за това. Тя решила да признае, за да спре побоят над нея, но това пък предизвикало разярения мъж да я заключи и да я държи, като затворник.


След неколкодневен плен тя успяла да се добере до телефон незабелязано да изпрати съобщение с координати и молба да бъде извикана полиция. Така Жаклин успява да се измъкне, но все още няма подадена жалба в полицията и побойникът не е задържан.


Източник: blitz.bg




Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.