Пияни и надрусани, синът на Туцо от „Килърите” и компания, опитали да вкарат коне в бар

https://crimes.bg/kriminalno/piyani-i-nadrusani-sinat-na-tuco-ot-kilarite-i-kompaniya-opitali-da-vkarat-kone-v-bar/29865 Crimes.bg
Пияни и надрусани, синът на Туцо от „Килърите” и компания, опитали да вкарат коне в бар

Двама младежи във видимо нетрезво състояние са опитали да вкарат коне в заведение, намиращо се в центъра на Самоков.Инцидентът е станал около 13:00 часа вчера, като сигнал е подаден от клиентите. Единият от младите мъже, видимо неадекватен, опитал да накара коня си насила да влезе в помещението, докато хората, ползващи услугите на заведението излизали през другата врата.След като пристигнал полицейският патрул, двамата мъже опитали да избягат от служителите на реда като възседнали конете, но скоро били заловени.След справка за тях, станало ясно, че единият е син на подсъдимия по делото „ Килърите ” – Янко Попов – Туцо. Той е 27-годишният Х.П. Приятелят му е 23-годишен мъж с инициали Г.Г., който има криминално досие. Пробите на двамата за алкохол и наркотици са били положителни.Х.П. е употребил амфетамини, а Г.Г. – няколко вида наркотични вещества. Двамата са задържани за 24 часа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.