Откриха Ангел Байрактаров мъртъв

https://crimes.bg/kriminalno/otkriha-angel-bayraktarov-martav/27598 Crimes.bg
Откриха Ангел Байрактаров мъртъв

За съжаление драмата с Ангел Байрактаров не завърши с щастлив край.


Следите на 80-годишния мъж се изгубиха преди 11 дни, припомниха от полицията в Пловдив.


Безжизненото тяло на Ангел Байрактаров е открито в местността край Асеновград „Узун чаршия“. При извършения първоначален оглед на безжизненото тяло не са били открити следи от насилие. Тепърва предстои да бъдат установени причините, довели до смъртта му.


Последната връзка с него е била около 20.30 ч., когато се е намирал в района на с. Моминско. Той се е придвижил с автомобил, който на следващия ден бе открит празен.

В продължение на няколко дни Байрактаров бе издирван от доброволци, които обходиха километри, но безрезултатно.


Новината за това, че Ангел Байрактаров е открит мъртъв бе потвърдена и от публикация на дъщеря му в социалните мрежи. От разкритията й става ясно, че безжизненото му тяло е открито на три километра от колата.


Странното в случая е, че районът, в който е открит трупът, е бил претърсван многократно от доброволци, водолази и полицейски кучета, а е бил намерен едва на 11-я ден.

Към Байрактаров в деня на изчезването му е отправена заплаха от човек, заплашвал го в продължение на 15 години. Срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, но по тях не са били предприети абсолютно никакви действия, отбелязва тя, пише „Марица“.


Тя подчертава, че въпросното лице е нанесло жесток побой над Ангел, заканвайки му се, че ще го унищожи. Поради тази причина дъщерята на Байрактаров предполага, че мъжът е изпълнил заплахата си.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.