Обирджия си намери майстора в Слънчев бряг и стана страшно

https://crimes.bg/kriminalno/obirdzhiya-si-nameri-maystora-v-slanchev-bryag-i-stana-strashno/28301 Crimes.bg
Обирджия си намери майстора в Слънчев бряг и стана страшно

Обирджия в Слънчев бряг стана жертва на рисковете, които крие професията.


Пишман обирджията се опитал да обере украинец. Вместо това обаче, чужденецът го тръшнал с голи ръце.


Така украинецът извършил граждански арест при опита от страна на обирджията да му задигне раницата, докато чужденецът се разхожда из курорта.

Екшънът се е разиграл в района на един от плажните барове в Слънчев бряг, уточняват от ОДМВР-Бургас.




В Районното управление на Несебър около 4 ч. е получен сигнал за задържан извършител на кражба.

Пристигналият на място полицейски патрул установил, че обирджията е 30-годишен мъж от с. Градец, общ. Котел. Обирджията е бил задържан от 40-годишен украинец, който бил отседнал в Несебър.


Чужденецът го приклещил непосредствено след извършването на кражбата на раницата му. В нея имало два мобилни телефона, портмоне и два чифта маркови слънчеви очила.

При извършената проверка от органите на реда станало ясно, че в кражбата е участвал и още един човек – 24-годишен от същото село като първия.


Междувременно разследващи разплетоха убийството на немски чужденец от началото на миналата седмица. Оказва се, че то е било поръчано от жената, с която жертвата живеел на семейни начала, за да се възползва от наследството.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.