Нечовешка жестокост в Дупница

https://crimes.bg/kriminalno/nechoveshka-zhestokost-v-dupnica/34318 Crimes.bg
Нечовешка жестокост в Дупница

Насилникът е с мярка за неотклонение „задържане под стража“

Нечовешка жестокост потресе Дупница.

 

Оказа се, че баща многократно е пребивал и изнасилвал малката си дъщеря. Това стана ясно от съобщение на Апелативна прокуратура София.

 

„Районна прокуратура – Дупница води разследване по образувано досъдебно производство за извършени престъпления – опит за изнасилване, изнасилване и блудство с непълнолетно дете“, уточниха от прокуратура.

 

Установен е извършителят на престъпните деяния – М.Й. Мъжът е бил привлечен в качеството на обвиняем за това, че през м. септември 2019 г. в мазе до семейна къща направил опит да се съвкупи с непълнолетната си дъщеря. С цел да сломи съпротивата й я удрял с юмруци по тила, заплашвал я да престане да плаче.

 

На неустановена дата в периода от края на м. ноември 2019 г. и началото на м. декември 2019 г., обвиняемият Й. се съвкупил с пострадалата, като я принудил към това със сила. Освен това на 17.01.2020 г., в стая от къща, извършил спрямо момичето блудствени действия. Понастоящем, по искане на РП – Дупница, насилникът е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.