Наркобосът Дани Германеца се скри в имението на жена си в Колумбия

https://crimes.bg/kriminalno/narkobosat-dani-germaneca-se-skri-v-imenieto-na-zhena-si-v-kolumbiya/27523 Crimes.bg
Наркобосът Дани Германеца се скри в имението на жена си в Колумбия

Даниел Данчев бяга от екстрадацията в САЩ


Едно от известните лица на подземния свят у нас през последните години се опитва да избегне влизането в затвора. Даниел Данчев, по-известен като Дани Германеца, се скри в Колумбия при жена си, която е колумбийка по произход.


Причината е, че се опитва всячески да избегне екстрадация в САЩ. Той е преследван от американските власти заради измами с банкоматни карти.


Германеца, който в миналото имаше провинения и в света на наркобизнеса, има цяла престъпна бригада, която е източила хиляди долари. Арестът му в САЩ е сигурен, но Колумбия е известна с беззаконието, което цари там, а и Дани има нужните връзки и пари, както и колумбийско гражданство, за да не позволи да бъде екстрадиран.
Схемата, която той и приятелите му правят, е чрез скиминг устройства, които инсталират върху банкоматите. Чрез тях те придобиват данните на картите и създават техни копия, след което теглят необезпокоявано сумите в банковите сметки на непознати хора.


Устройствата са били внесени в САЩ чрез кораби. Измамите на Данчев и групировката му са се разпрострели и в Европа, главно в Италия, Германия, Франция и Испания.


В престъпната групировка са включени специалисти по клониране на дебитни и кредитни карти. Те записвали оригиналните данни на картата на магнитна лента.


Благодарение на тези измами Дани Германеца живее повече от охолно в Колумбия. С жена му обитават изключително луксозна къща, която наподобява цяло имение. Освен това управлява „Мерцедес“ G-класа и се радва на милиони.


В същото време, заради огромната корупция в Колумбия, има възможност да управлява нелегалния си бизнеси и от там. Това му позволява да се укрива от американските власти и да се чувства недосегаем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.