Конкуренция по български: Здрав бой с ранени между два обекта на морето

https://crimes.bg/kriminalno/konkurenciya-po-balgarski-zdrav-boy-s-raneni-mezhdu-dva-obekta-na-moreto/28098 Crimes.bg
Конкуренция по български: Здрав бой с ранени между два обекта на морето

Куриозен случай на Черноморието – персонал на 2 заведения си спретна спартански борби, в които победителя печели голямата награда – клиентите. В полицейското управление в Балчик е получен сигнал за масово сбиване между хора в Кранево. Пристигналите на място полицейски служители установили, че боят е между два търговски обекта, които са в съседство.



Към момента се уточняват причините за случилото се, но вероятно е вражда по линия на конкуренция и борба за клиенти. Пострадалите са жена на 58 години, която е с множество удари по главата и тила, и мъж на 35, който е удрян по тялото.


Участниците в сбиването са арестувани за 24 часа, като предстои прокуратурата да прецени дали и на кой да повдигне обвинение.


Случаят колкото развесели социалните мрежи и ги изпълни със забавни коментари, толкова и раздели хората на две – за и против почивката на Българското Черноморие. Инцидентът увеличи привържениците на лятната почивка в Гърция.


 


Припомняме, че неотдавна друг скандален случай влезе в обективите, при който сервитьор от известно софийско заведение удари клиент и това бе запечатано на видео. Тогава той беше освободен от шефовете си, които поднесоха извинение.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.