Кого лъжеш, изрод?! Мартин от Сотиря не помни как е убил 6-годишната Кристин

https://crimes.bg/kriminalno/kogo-lazhesh-izrod-martin-ot-sotirya-ne-pomni-kak-e-ubil-6-godishnata-kristin/28059 Crimes.bg
Кого лъжеш, изрод?! Мартин от Сотиря не помни как е убил 6-годишната Кристин

Извергът Мартин Трифонов се опитва да лъже по телевизията, но не му се удава. Изродът от Сотиря, който излежава доживотна присъда в Бургаския затвор заради убийството на 6-годишната Кристин, твърди, че към днешна дата не помни как е извършил жестокото деяние.


Мартин се прави, че е бил замаян от бира и е забравил, че е изнасилил и убил детето. Така той се опитва да убеди органите на закона, че се е променил и съжалява.


Практиката показва, че изроди като него винаги уж не помнят много от деянията си. Така беше и с убиеца на журналистката Виктория от Русе.


Разбира се, това са номера за пред съда. Повече от ясно е, че изверги като Мартин биха извършили отново подобно престъпление веднага щом излязат на свобода.


Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.