Ето го изверга, отвлякъл и изнасилил 8-годишната Ева

https://crimes.bg/kriminalno/eto-go-izverga-otvlyakal-i-iznasilil-8-godishnata-eva/28156 Crimes.bg
Ето го изверга, отвлякъл и изнасилил 8-годишната Ева

Това е 40-годишният изверг, който отвлече и изнасили 8-годишната Ева.


Камерите, които са го заснели са от заведение в района на подлеза в Добрич.


От записите ясно се вижда, че 40-годишният изверг и малкото момиченце слизат от черен автомобил и се отправят към пицария, намираща се в подлеза на парка.


Похитителят наблюдавал 8-годишната Ева предния ден, когато заедно с двете й сестри играели на детските съоръжения в центъра на града. Момиченцето дори му поискало 1 лев за въртележката.




След като извергът й дал левче, предложил да й купи сладолед. Детето разбира се, се съгласило, той го хванал за ръката и го повел към „Старата къща“, след което продължили към автогарата, а после към Плачи дол, минавайки пеша по черните пътища.


В селото извергът работел в кравеферма и ползвал стая под наем. Когато завел детето в стаята към 16 ч. го заключил и отишъл да върши работата си в кравефермата. Към 20 ч. се върнал в стаичката. Дотогава момиченцето било спокойно, но щом го видяло, попитало за майка си и започнало да плаче.


Извергът завързал 8-годишната Ева, сложил я на леглото и я насилил. След това двамата заспали. На сутринта той отново заключил детето и отишъл в кравефермата. Когато момиченцето се събудило, отново започнало да плаче за майка си. На колегата, който чул детето извергът казал, че е дете на приятелката му.


Малко след това и собственикът на кравефермата чул детския плач и попитал кое е това дете и защо плаче. Извергът излъгал и него, допълвайки, че трябва да го заведе в Добрич. Тогава собственикът предложил да ги закара с колата си и ги оставил на подлеза на градския парк. Там той посочил на детето да отиде в района на „Старата къща“, а той си купил пица и докато я ядял, наблюдавал случващото се в подлеза. Вероятно е наблюдавал дали детето ще бъде открито. Малко по-късно тръгва пеша в обратна посока.

Източник: pronewsdobrich.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.