Ексклузивно в crimes.bg! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ)

https://crimes.bg/kriminalno/ekskluzivno-v-crimesbg-izvergat-ot-stara-zagora-klal-priyatelkata-si-kato-zhivotno-snimki/113997 Crimes.bg
Ексклузивно в crimes.bg! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ)

Линч за отрепката Георги Николаев и за съдийката Татяна Коева, пуснала го на свобода. Граждани се събират на протест пред съдебната палата на 31 юли.

 

Старозагорският изрод Георги Николаев, когото съдии и прокурори пуснаха на свобода, е клал 18-годишната си приятелка с макетен нож като животно . В редакцията ни пристигнаха кадри, които могат да предизвикат инфаркт и у най-закоравелия патоанатом.

 

Снимките са направени в болницата от майката на клетото момиче. С тях озлочестената жена иска да покаже какво представлява “леката телесна повреда”, установена от окръжната съдийка Татяна Гьонева Коева. Предупреждаваме, че фотосите не са за хора със слаба психика.

 

Те показват освен 400-те шева и два ужасяващи, касапски  разреза по 40 см. Дълбоки до кокал, разкъсали тъкани, артерии и сухожилия. Една тежка рана по крака и още една по ръката на жертвата. И още безброй 15-сантиметрови разрязвания по краката, ръцете и гърдите със същата дълбочина. “Счупен нос. Парчета плът. И кръв. Много кръв”, не сдържа сълзите си майката на момичето.

 

Докато лекари и доброволци се борят за живота на закланата като добиче млада жена, изчадието Георги Николов джитка на свобода в града на липите, благодарение на престъпния сговор между съдебния медик,  прокурора Дичо Атанасов и съдия Татяна Коева. От снимките те са видели ЛЕКА ТЕЛЕСНА повреда (равносилна на ощипване) и според тях няма нужда лицето Георги Николаев да бъде задържано за постоянно.

 

И така психото е на свобода, пише разгневен читател във фейсбук. В подкрепа на осакатеното момиче, в понеделник граждани стягат протест пред съдебната палата с искане за публичен линч и постоянен затвор за садиста, както и оставка на корумпираните и некадърни магистрати.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.