Бизнесмен счупи ръка на полицай

https://crimes.bg/kriminalno/biznesmen-schupi-raka-na-policay/28202 Crimes.bg
Бизнесмен счупи ръка на полицай

Скандален бизнесмен от Поморие, известен с избухливият си нрав е разследван по обвинение за нападение над полицай. Досъдебното производство се разследва от началника на отдела Златко Пеев.




Туджаров се нападнал полицая, който не е бил на служба и му нанесъл удари, при които му счупил ръката.


Безпрецедентният случай се е разиграл през деня на ул. Мусала 38 в морския град на 19-ти юли. Странното е, че инцидентът не е влязъл в информационния бюлетин на МВР.


 


Полицаят отишъл до автомивка, за да използва услугите й. Той искал да измие малък трактор и вкарал машината в клетката. Тъкмо взел пистолета на водоструйката и кола му блокирала изхода. В нея бил Иван Туджаров, който извадил телефона и започнал да снима полицая и да подмята подигравателни думи по негов адрес.


След това слязъл от автомобила и се приближил до полицая, като го обвинил, че е му е написал фиш за неправилно паркиране пред тях. Агресията ескалирала и Туджаров се нахвърлил с юмруци над служителя на МВР.


 


Любопитно е, че никой от колегите на пострадалия полицай не е пожелал да води разследването и то е било поето от началника на звеното.


 


Собственикът на автомивката е отказал коментар, като е заявил, че всичко е заснето от камерите на обекта и записите са предадени на разследващите.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.