Депутат на Киро и Асен нахлул пиян на кирка на заседание на общинския съвет в Пловдив - квестори едвам го извели от залата

https://crimes.bg/inczidenti/deputat-na-kiro-i-asen-nahlul-piyan-na-kirka-na-zasedanie-na-obshtinskiya-savet-v-plovdiv-kvestori-edvam-go-izveli-ot-zalata/27138 Crimes.bg
Депутат на Киро и Асен нахлул пиян на кирка на заседание на общинския съвет в Пловдив - квестори едвам го извели от залата

Смущаващи сцени са се разиграли тази неделя по време на заседанието на общинския съвет в Пловдив. Това разкрива в сигнал до агенция ПИК общински съветник от града, пожелал да остане анонимен.


Припомняме, че в неделя протестиращи поискаха оставката на кмета Здравко Димитров, а заседанието на общинския съвет беше прекратено за час още в началото.


Всички спорни предложения бяха отхвърлени от съветниците освен едно – за акциите на Пловдивския панаир.


Малко след повторния рестарт на заседанието на общинския съвет в залата се появил депутатът от "Продължаваме промяната" Росен Костурков.


Според общинския съветник, присъствал на заседанието, Костурков нахълтал в залата пиян на кирка и поискал да вземе думата, за да си прави евтин пиар.


"Това не първият случай, в който Росен Костурков, който е известен в града ни като Росен Трезвения, се появява тежко пиян и се опитва да атакува общинските съветници от различни политически партии с цел да се хареса на Кирчо и Кокорчо. Нещо повече, лъхащият на алкохол Костурков, след като се опита да нахлуе в залата, пробва да изземе микрофона, но в крайна сметка бе отстранен от квесторите", разказва общинският съветник в сигнала си до ПИК.


"Това не е първият случай, в който Костурков от ПП има наглостта да се появява пиян на обществени събития", добавя още той.


Източник: pik.bg


4 Коментара

Rachel

преди 3 дни

For aging adults who may have been individual forr a time, or those looking for a person unique tto spen time with, Jewish elderly online dating is ann excellent alternative. It gives them the opportunity get potential partners who comprehend their traditions and thinking, making it easier to form important interactions with someone they may most likewly correspond with. Today's well-known online dating services programs make it feasible for aging adults of every age group too satisfy their best matches without ever having to keep house.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.