Зловещи новини от съда за Кристина Дунчева, която закла двете си деца в Сандански

https://crimes.bg/analizi/zloveshti-novini-ot-sada-za-kristina-duncheva-koyato-zakla-dvete-si-deca-v-sandanski/41308 Crimes.bg
Зловещи новини от съда за Кристина Дунчева, която закла двете си деца в Сандански

 

Братът на детеубийцата е силно разочарован от решението на магистратите

Детеубийцата от Сандански Кристина остава в ареста, съгласно решението на състав на Окръжен съд Благоевград.

 

До това решение се е стигнало, след като магистратите са се запознали с направените експертизи за здравословното състояние на жената, заклала двете си малки деца, пише struma.com.

Във втората подробна експертиза заключението е, че Кристина е съзнавала действията си, когато е забивала ножа у децата си. Именно тази експертиза бе ключова в решението на магистратите да я оставят в ареста, независимо от воплите на роднините й, нейната и защитата на адвоката й.Пред залата братът на Кристина, който се е върнал за делото, заяви, че тя се чувствала много зле в ареста. Обиждали я, ругаели я, наричали я "истерична к**ва". Всичко това задълбочавало здравословните й проблеми. Той е силно разочарован, че съдът не се е смилил над нея.Припомняме, че Кристина Дунчева уби децата си с нож. Едното от дечицата бе на 3, а другото – на 5 години. След касапницата седна до тях и зачака мъжа си Георги Трайков. Накрая го обвини, че той е виновен, защото я заплашвал, че ще й ги отнеме. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.