Животът на Иван, който се самоуби навръх Ивановден, белязан от куп трагедии

https://crimes.bg/analizi/zhivotat-na-ivan-koyto-se-samoubi-navrah-ivanovden-belyazan-ot-kup-tragedii/43577 Crimes.bg
Животът на Иван, който се самоуби навръх Ивановден, белязан от куп трагедии

Животът на Иван, който се самоуби навръх Ивановден, белязан от куп трагедии

 

Самоубийството на 34-годишния Иван Гълъбов шокира колегите му от доброволния отряд към ПСС. Те споделят, че той не е давал признаци, че страда от депресия. Младият мъж че е бил перфектен спасител и изключителен професионалист. Участвал е в редица акции.

 

Миналата година е претърпял инцидент и за известно време не се бил включвал в спасителни акции. Но желанието му било тази година отново да продължи с дейността си, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.bg.

 

Жителите на Добринище, където е роден, са потресени от трагедията. До преди няколко години той живеел там, но решил да се премести със съпругата си в Банско, където купили апартамент.

 

Не е ясно какво е принудило Иван Гълъбов да сложи край на живота си. През последните години животът му е бил белязан от тежки трагедии. Той е изгубил майка си, която е била болна от тежко заболяване, а след това по-малкият  му брат загинал в катастрофа. Иван Гълъбов ще бъде погребан в родния си град Добринище.

 

Иван бе открит на бесилото в една от стаите на жилището си в Банско, където живее заедно със съпругата и двете си невръстни деца. Младият мъж е бил открит обесен от съпругата си. Въпреки шока, тя прерязала въжето и се опитала да помогне. Но за съжаление пристигналите на място медици единствено констатирали смъртта на Иван, пише Blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.