Жестоката истина за 5-годишното дете от Русе, което бе прегазено от камион

https://crimes.bg/analizi/zhestokata-istina-za-5-godishnoto-dete-ot-ruse-koeto-be-pregazeno-ot-kamion/38480 Crimes.bg
Жестоката истина за 5-годишното дете от Русе, което бе прегазено от камион

Снимка: Русе Медиа 

Работата по случая продължава


Излезе наяве жестоката истина за 5-годишното детенце от Русе, което бе прегазено от камион.

 

Оказва се, че 76-годишният шофьор дори не е разбрал за инцидента, информира Русе Медиа.

 

Предстоят огледи на превозното средство, но е голяма вероятността детето да е попаднало под задните гуми и шофьорът действително да не е видял какво се е случило. Засега мъжът не е задържан, но все още разследването продължава. 

 

Камионът е превозвал вар от бившите свинарници към града. По данните на очевидци полицията е провела оперативно-издирвателни мероприятия и е установила товарния автомобил ГАЗ-53 и водача му в град Русе. Изяснява се съпричастността на възрастния водач към пътнотранспортното произшествие.

 

Припомняме, че инцидентът е станал около 11:30 на улица в кв. „Долапите“. Момиченцето се е разхождало с баба си, когато камионът е връхлетял отгоре му. По разкази на очевидци гледката е била страшна. Съседката Йорданка Камарашева е била една от първите, които са се притекли на помощ, след като чула виковете на бабата.

 

„Като идвам тук, на мястото, гледам детето окървавено. Питам бабата какво стана, каза – мина един камион, тук отдолу. Голям, син. Разхождали са се с кучето и камионът е дошъл откъм от свинарниците и е завил. Как , къде се е шмугнало детенцето, не е ли видял този, че го е блъснал“, разказва жената.

 

От общината имат готовност да помогнат на семейството.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.