Жената-скенер Боряна Тотева: Само ваксината ще ни спаси от Ковид-19 (Ясновидката-феномен премахва страхови неврози, заекване и напикаване при децата)

https://crimes.bg/analizi/zhenata-skener-boryana-toteva-samo-vaksinata-shte-ni-spasi-ot-kovid-19-yasnovidkata-fenomen-premahva-strahovi-nevrozi-zaekvane-i-napikavane-pri-decata/41304 Crimes.bg
Жената-скенер Боряна Тотева: Само ваксината ще ни спаси от Ковид-19 (Ясновидката-феномен премахва страхови неврози, заекване и напикаване при децата)

 

Много от нас са скептични при споменаването на думата „ясновидец“, без дори да се замислят, че за пророци се говори още в Библията. Всъщност Боряна Тотева е много повече от ясновидец. Освен, че притежава дарбата да вижда миналото и бъдещето, тя има способността да вижда човешките органи във форма, цвят и обем.

Тя вижда като на рентген следите от прекарани заболявания, а може да постави диагноза и по снимка.

Боряна е възпитаник на руската окултна школа, а прогнозите, които прави, се сбъдват с точност до 94%. Много хора я търсят, за да премахне енергийните им вмешателства. Чрез специални славянски ритуали ясновидката неутрализира отрицателното въздействие и изчиства астрала на поразения от негативната намеса.

Често е търсена заради способността си да събира разделени двойки.

Тотева изчиства родови проклятия и магии. Предлага решения при проблеми в бизнеса и брака. Работи със зависими от алкохола, хазарт и наркотици. Характерно за нейните сеанси е работата със запалена свещ и енергийно заредени вода и полускъпоценни камъни.

След появата на Ковид-19 все повече хора се обръщат към нея, тъй като са в депресия или са останали без работа заради вируса. Нейни пациенти са хора от различни възрасти и народности, бизнесмени, политици, творчески личности и обикновени хора.

„Страхът от неизвестното бъдеще им докарва неврози. Идват и ме питат едно и също – ще си намерят ли работа? Много хора ме питат дали съм „за“ или „против“ ваксините. Единственото ни спасение е ваксината“, категорична е Тотева, която е убедена, че коронавирусът е биологично оръжие.

Тя разкрива, че финансовите проблеми покрай пандемията са отключили и други проблеми.

„Ще ви дам пример за енергийно вмешателство. Преди една година ме потърси за помощ една жена от Варна. Имаше проблеми със съпруга си. Той беше ерудиран човек, с просперираща фирма, но се беше увлякъл по млада дама, която работеше като финансист във фирмата му. Заради нея бяха претърпели огромни загуби. Беше отклонила на два пъти по 30 000 лева.

По данните, които ми даде жената, установх, че в семейството има енергийна намеса. Направих изчистване от него и изградих защита. Съпругът осъзна грешката си и изгони тази жена от фирмата. Но какво се случи след това? Магията, която беше направила тази млада жена, се върна като бумеранг обратно при нея. Нейният син уби жена в катастрофа. Магията се върна там, където най-много боли – при детето й“, разказва жената-скенер.

Тя не иска да знае предварително нищо за човека, който стои срещу нея. Не задава въпроси, не пита какво работи и каква работа търси. Казва само какво вижда и очаква седящият срещу нея да я попита каквото го интересува.

„Първо правя енергийно информационно сканиране със запалена свещ в ръката. Така получавам информация за неговото психическо и физическо състояние. Когато човекът е на разстояние, мога да го направя и по снимка, но трябва да е актуална.

Търсят ме най-вече заради безплодие и женитби. Обикновено насочвам хората към някой лекар заради здравословните им проблеми. Клиентите споделят, че усещат моята енергия като бодежи с иглички в дланите си. Изготвям също и нумерологични хороскопи. Напоследък зачестиха клиентите с късни женитби. Хората са оставили на заден план любовта, предпочитат да правят кариера и все отлагат във времето задомяването си.

С ритуали им помагам да намерят подходящия човек. Други пък са разочаровани от половинките си и търсят решение на проблема.“, споделя феноменът.

Тя помага и на разделени двойки, помага на безработни да си намерят работа, а също така разваля родови проклятия. И разказва за пресен случай от практиката си.

„Преди новогодишните празници имах такъв случай. Потърси ме едно момче, което се беше отдало на хазартни игри и пиене. Направихме две процедури и резултатите не закъсняха. Момчето подобри състоянието си и започна работа.“

Тотева има над 600 ритуала за биоенергийно въздействие. За всеки човек има индивидуална програма като най-трудна е промяната при родово проклятие – тя не настъпва веднага, а постепенно.

„Имам документирани най-различни случаи, при които съм помогнала при стрес, безсъние, при деца, които заекват или се напикават нощем. Заекването, например, трябва да се коригира до 7-8 годишна възраст. След това става трудно. Восъколеенето например, не може да изчисти една магия, но восъкът абсорбира отрицателната енергия и показва кой е душманинът на човека.

Помагам и при различни зависимости, без значение дали са към наркотици, цигари, алкохол или хазарт. Избягвам да работя с хора със зависимост към тежки наркотици, защото обикновено имат психични увреждания и е много трудно.“, разказва Боряна.

Тя може да помогне и на човек с проблем с алкохола, дори самият той да не иска помощ. Но не бива да се чака до последния момент. „Достатъчно е негов близък да ми донесе снимка. Ритуалите може да се направят чрез тяхна дреха, например. Снимката на човек също задържа информация за него на енергийно ниво. Използвам вода, свещ, камъни и магически заклинания. Водата има магическо въздействие, но трябва да е изворна. Има свойството да изчиства негативното влияние. А светената вода има магическото действие да предпазва. Сред случаите на излекувани от алкохолизъм, наркотици и хазарт имам не само мъже, но и жени“.

Въпреки феноменалните си способности, Тотева има случаи, в които е отказзвала да помогне. Обикновено това са тежи случаи, когато хората са дошли при нея твърде късно. „Хиляди са хората, на които съм открила в ранна фаза онкологични заболявания. Потвърдени са от традиционната медицина. Не са малко хората, които съм насочила към медицински центрове. Тези, които са взели навреме мерки, успешно са се излекували. Убедена съм, че съдбата на всеки човек може да се коригира, стига да пожелае.“.

„Сформирам желани събития, съгласувани с волята на хората, помагам и при проблеми в любовта, брака и бизнеса. Не са малко хората, които ми благодарят за това, че са срещнали човека за себе си, че отново са се събрали с любимия човек или бизнесът им е потръгнал пак“, споделя Тотева.

С Боряна Тотева можете да се свържете на тел: 0888 328 356 и 0888 436 581.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.