Залятата с боя Нона: не съм наркоманка и не съм имала 30 любовника, отиваме на съд

https://crimes.bg/analizi/zalyatata-s-boya-nona-ne-sam-narkomanka-i-ne-sam-imala-30-lyubovnika-otivame-na-sad/37629 Crimes.bg
Залятата с боя Нона: не съм наркоманка и не съм имала 30 любовника, отиваме на съд

Това, което изпитах, след като тримата ме заляха с боя, беше нечовешко. След гаврата те се изсмяха, а Георги хвърли кофата с блажна боя и счупи китката ми. След като Петър Бакалски, Георги Туджаров - Жабата и Тошко Иванов-Зомбито се изгавриха с мен, те избягаха. Преди това Петър размазваше блажната боя по лицето ми, за да може да ми влезе в очите. Това каза в свидетелските си показания пред съда залятата Нона Славова.Тя поясни, че след гаврата е изтичала до дома на свой познат, който живеел наблизо, и се разпищяла за помощ.

Седем часа трима души я чистили със спирт, розова вода и бензин, за да премахнат разяждащата кожата боя.

По-късно 24-годишното момиче разказа в показанията си, че от април миналата година е прекъснала връзката си с Петър Бакалски. Тя подчерта, че никога не е живяла с него, както твърди Петър, а е оставала на гости. Отрече да е поддържала паралелна връзка с тримата мъже, в което по-рано я упрекна бившето й гадже Петър Бакалов.

Нона заяви, че от както е прекратила връзката си с Петър, е заживяла с 40-годишния Пламен Димитров. 

Въпросният Пламен беше упрекнат от Бакалов в това, че е подбудител на престъплението. Нона обаче каза, че и до момента живее с Пламен и не вярва той да е в основата на тази гавра.

Тя си спомни още, че преди да я залеят с боя, при побой Пламен е спукал тъпанчето й. Според нея, докато живеела при Пламен, тя ходела на гости на Петър Бакалов, но това не значело, че имат връзка. 

„Петър беше лабилен, ходеше на психиатър, защото не можеше да преживее, че аз съм го зарязала”, каза Нона.

Майката на Петър Бакалски заяви, че Нона дълго време е живяла у тях и че е наркоманка. Боряна Бакалска твърдеше пред съда, че Нона имала 30 любовника, нещо, което предизвика недоумение у магистратите. Пострадалото момиче обаче заяви, че семейството на Петър и в частност майката я клевети, за което смята да я съди. Нона хвърли бомбата, че лично майката на Петър-Боряна, е купувала трева на сина си и събирала негови приятели в дома си, за да се напушват.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.