Загиналият в зверска катастрофа моторист малко преди трагедията: Вирус ли? Трябва ни въздух!

https://crimes.bg/analizi/zaginaliyat-v-zverska-katastrofa-motorist-malko-predi-tragediyata-virus-li-tryabva-ni-vazduh/38534 Crimes.bg
Загиналият в зверска катастрофа моторист малко преди трагедията: Вирус ли? Трябва ни въздух!

Борис Михайлов от София е мотористът, загубил живота си при зверска катастрофа с БМВ. БЛИЦ припомня, че инцидентът стана около 18 часа, на 17 март, на главен път Е-79. 33-годишният мъж се е движил с мотор Kawasaki в посока бензиностанция „Шел“. В същата посока се е движил и лек автомобил с марка БМВ, като фаталният сблъсък е станал точно пред комплекс „Оазис“.По първоначални данни е установено, че при опит за изпреварване на товарен автомобил „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, мотоциклет „Кавазаки“ е катастрофирал в лек автомобил „БМВ“.33-годишният мотоциклетист е починал на място. От удара мотоциклетистът е излетял на повече от 20 метра от мотора. Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите му са отрицателни. Последната публикация на Борис е от 16 март и гласи "Вируси ли? Трябва ни свеж въздух!", а заедно с нея върви снимка на мотор. Почти месец, преди фаталния ден, 33-годишният софиянец е пуснал за продажба мотора си с марка Kawasaki, като от публикацията му става ясно, че той е третият собственик на превозното средство. В деня на трагедията, мотористът навярно е искал да се порадва за последно на звяра и да си даде необходимото количество адреналин. Не случайно, представянето му във Фейсбук гласи "Времето, на което се наслаждаваме, не е загубено време".Борис Михайлов е работил в столицата, за най-големият официален дилър на марките BMW, MINI и BMW Motorrad в България, пише trafficnews.bg. Стотици негови приятели, изказали своите съболезнования, го описват като "благ човек", "гений", когото, "ако срещнеш веднъж, остава следа в теб завинаги". От автомобилен клуб Shondy’s Garage пуснаха и специално видео, в памет на техния приятел и брат Борис Михайлов. В него, самият той говори от първо лице, за най-добрия си приятел, който по ирония на съдбата, неотдавна също загива при тежка катастрофа на пътя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.