Ясна е самоличността на убитите край Негован мъж и жена (Били са заможни - Нови разкрития)

https://crimes.bg/analizi/yasna-e-samolichnostta-na-ubitite-kray-negovan-mazh-i-zhena-bili-sa-zamozhni-novi-razkritiya/38182 Crimes.bg
Ясна е самоличността на убитите край Негован мъж и жена (Били са заможни - Нови разкрития)

Самоличността на убитите край Негован мъж и жена е била установена




Източник:




2019-08-28 14:59:00


Анализи


0

Прочетено: 79884

Кратка връзка








МВР установи самоличността на намерените край Негован тела, научи бТВ.

 

Мъжът и жената са живели на семейни начала в София, като има данни, че са били заможни.

 

 7Преди около седмица бяха намерени телата на двамата убити край софийското с. Негован.  Мъжът е около 70-годишен, а жената - на около 50 г. Убийството е извършено прецизно и професионално преди около 2 месеца.

 

Мъжът е застрелян веднъж фронтално в главата. Куршумът попаднал в челото, малко над лявата вежда. За разлика от него жената е била простреляна в гръб, отново в главата.

 

 Във връзката с разследването на тежкото престъпление МВР търсеше съдействие за установяване на самоличността на жертвите. Те са притежавали автомобил – марка „Пежо“ или „Рено“, произведен между 1996 и 2004 г., и бяло куче. Показаха ключовете. От МВР публикуваха и снимки на намерени на мястото части от дрехи.     

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.