Воден капан заклещи бус с пътници

https://crimes.bg/analizi/voden-kapan-zakleshti-bus-s-patnici/40348 Crimes.bg
Воден капан заклещи бус с пътници

 

Има закъсали и други автомобили

Микробус, превозващ пътници попадна във воден капан в Дебелт.

 

Въпреки полицейските указания шофьорът се опитал да премине през наводнения участък от пътя за Средец. Това каза пред Нова телевизия началникът на Охранителна полиция – Бургас комисар Неделчо Рачев. 

 

Има закъсали и други автомобили“, уточнява той.  Пътят за Средец в ниската част на селото е като част от езеро.  „На това място вчера със силите на Пожарна и аварийна на територията на ОД на МВР – Бургас бяха измъкнати от водата над 10 автомобила. Лично шефът на ПАБ е разпоредил спешно да се подходи и да се изведат хората от закъсалия микробус“, заяви Рачев. 

 

„В рамките на един час реката преля, прехвърли диги и заля най-ниската точка на селото“, каза пък кметът на Дебелт Ангел Ников

„Четири къщи са наводнени. Първият етаж е пълен с вода“, добави той.

 

„Все още не е отворен пътят Присад – Зидарово. Приижда вода и в района на село Димчево. Там сме обезопасили с патрули и няма да бъдат допускани превозни средства и хора в този район, след като са осигурени алтернативни маршрути“, каза още комисар Неделчо Рачев.   

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.