Внимание, хора! Тя краде, лъжейки, че помага на измамени!

https://crimes.bg/analizi/vnimanie-hora-tya-krade-lazheyki-che-pomaga-na-izmameni/38525 Crimes.bg
Внимание, хора! Тя краде, лъжейки, че помага на измамени!

Жена на име Юлия Монева е издирвана от СДВР!

Тази жена е измамила много хора, като се представя за човек, който уж е на тяхна страна. Тя се свързва с измамени от институции и фирми граждани, загубили доста пари. Предоставя им помощта си да си ги върнат, което е уловката в случая.

Много от жертвите й се хващат на въдицата, защото са отчаяни и разочаровани от държавата. Плащат тлъст хонорар на Монева, която трябва да ги представлява в опитите им да си върнат парите.

Нищо подобно обаче. В крайна сметка всичко се оказва просто една лъжа и долна измама. Веднъж получила парите, Юлия изчезва и повече не може да бъде открита.

Срещу нея има множество жалби от измамени хора. Те алармират, че обикновено Монева действа в комбина с други хора, които се представят за нейни бивши клиенти, останали много доволни от услугите й.

Когато жертвата разбира, че е измамена, вече няма никаква връзка с въпросната жена. Всички контакти, които е имала, вече не съществуват.

Юлия Монева успява да си набави пари и чрез друг вид измама. Понякога се представя за собственик на компания, която търси кадри. На интервю за работа се явяват десетки хора, чрез което тя се сдобива с личните им данни. Само преди месец се оказа, че по този начин е изтеглила кредит на името на друг човек.

Призовават се всички хора да бъдат много внимателни, когато си търсят правата някъде или си търсят работа.

Очаква се в скоро време да има развитие по случая с измамницата Юлия Монева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.