Внимание! Децата луднаха по ново опасно предизвикателство

https://crimes.bg/analizi/vnimanie-decata-ludnaha-po-novo-opasno-predizvikatelstvo-2/43004 Crimes.bg
Внимание! Децата луднаха по ново опасно предизвикателство

Популярните трендове сред младежите стават все по-старшни

Поредното опасно предизвикателство завладява децата в интернет пространството.

 

То се казва „кърваво левче“ и се играе от две или повече деца. Едното от децата трябва да свие ръката си в юмрук, а другото взима левчето и прави всячески опити да разкървави кокалчетата му.

 

Залогът е дали ще шурне кръв. малчуганите правят страшни залози, увлечени в играта. Някои от тях залагат дори скъпите си смартфони.

Тази игра е изключително популярна в Тик-Ток и с всеки изминал ден привлича все повече последователи.

 

Децата, които се връзват на предизвикателството са на възраст между 12 и 17 години.

В същото време родители вече алармират, че има деца, на които са счупени или увредени пръстите в резултат на опасната игра.

 

Млада майка се жалва, че дори се е наложило да води детето си в „Пирогов“ след игра на „кърваво левче“.

Оказва се, че колкото по-брутално нараняване успеете да причините на опонента си с въпросното левче, толкова по-голяма ще е наградата, която ще спечелите.

 

Другият много популярен тренд сред младежите е да се опитат да влязат в бебешка люлка. Както сами се досещате вече не са никак малко случаите на заклещили се младежи. За някои от тях дори се е наложило да викат пожарната, за да могат да ги изкарат.

Източник: telegraph.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.