Виждали ли сте тази девойка?

https://crimes.bg/analizi/vizhdali-li-ste-tazi-devoyka/43141 Crimes.bg
Виждали ли сте тази девойка?

 

Последно е видяна в Батановци

 

Пернишката полиция търси под дърво и камък девойка на 14 години.

 

Става въпрос за Никол Георгиева Трендафилова, която е с постоянен адрес София. Към момента на изчезването си обачее живеела в гр. Трън.

 

Тийнейджърката е обявена за издирване по молба на майка й. За последно момичето е видяно вчера – на 10 май. Последно Николета е забелязана в гр. Батановци, обл. Перник.

 

Изчезналото момиче е със среден ръст – висока е около 1.60 м. Тя е с тъмни очи, чуплива, дълга коса в кестеняв цвят, с нормално телосложение.

Майката съобщава, че за последно щерка й е била пременена с кецове в черен цвят, тъмни дънки и яке с качулка в ярко син цвят .

 

Има вероятност девойката да се е преоблякла с черна тениска и къси панталони в същия цвят. Никол е носела със себе си и черна раница на СК „Славия“.

Умоляват се всички, които биха могли да помогнат с някаква информация за изчезналата девойка да го направят на тел. 112 или в най-близкото поделение на полицията.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.