Вътрешната опозиция на Кирил Добрев е промяната в БСП

https://crimes.bg/analizi/vatreshnata-opoziciya-na-kiril-dobrev-e-promyanata-v-bsp/39870 Crimes.bg
Вътрешната опозиция на Кирил Добрев е промяната в БСП

Кирил Добрев  е човекът, който е променил Левицата?

Политологът Димитър Ганев сподели своите виждания за политическия живот у нас. Според него има отлив на привърженици на ГЕРБ, но това не е заради БСП, пише Dnes.bg. Всички тези хора не намразват Борисов, за да припознаят Нинова, смята той.

Според Ганев големият проблем на БСП е, че има създадена вътрешна опозиция, която се върти около Кирил Добрев. Той да изгуби изборите преди месец, все още е много силен, смята Ганев.


„Имаше една вътрешнопартийна нехомогенна опозиция спрямо Корнелия Нинова. Тя успя да извоюва пълна победа над тази опозиция. Промяната идва оттам, че има вътрешнопартийна опозиция, консолидирана около Кирил Добрев и е единствената в партията“ – казва политологът.

Добрев не напусна партията след изборите, както го направиха Красимир Янков и Валери Жаблянов например. Дали това означава, че ще продължава да атакува Корнелия Нинова, предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.