Ужас в Монтана! Две деца са простреляни с пушка в района на…

https://crimes.bg/analizi/uzhas-v-montana-dve-deca-sa-prostrelyani-s-pushka-v-rayona-na/43014 Crimes.bg
Ужас в Монтана! Две деца са простреляни с пушка в района на…

 

Стрелецът е задържан

Тази случка изправи монтанчани на нокти и то с право.

 

Две деца бяха простреляни с пушка. Инцидентът се е случил в района на училище.

 

От полицията уточняват, че сигналът за инцидента е получен вчера малко преди 19 ч. В него се съобщава, че две деца в монтанския квартал „Кошарник“, са ранени в резултат на стрелба.

 

В хода на работния процес станало ясно, че изстрелите са възпроизведени от 26-годишен мъж. Той е притежавал въздушна пушка. В резултат на стрелбата е причинил травми на две момчета. Едното от ранените момчета е на 10 години, а другото – на 11.

 

Съдебен лекар е извършил преглед на ранените. Той е установил, че по-малкото от двете момчета е с драскотина на подбедрицата. По-голямото пък е било с охлузна рана и кръвонасядания на бедрото.

 

Стрелецът е предал въздушната си пушка. От полицията уточняват, че оръжието е било с дървен приклад. Няма надписи, нито пък фабричен номер по видимите му части. Конфискувана е и метална кутия със сачми.

Стрелецът е прибран в ареста за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство по случая.

Източник: zajenata.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.