Убиецът на кюстендилския букмейкър сътвори страшен цирк в съда

https://crimes.bg/analizi/ubiecat-na-kyustendilskiya-bukmeykar-satvori-strashen-cirk-v-sada/38478 Crimes.bg
Убиецът на кюстендилския букмейкър сътвори страшен цирк в съда

До убийството се стигна заради неуредени финансови взаимоотношения

Извършителят на убийството на кюстендилския букмейкър сътвори страшен цирк в съда.

 

47-годишният извършител на престъплението Георги С. бе изпратен за постоянно в ареста.

 

Припомняме, че Георги прониза смъртоносно букмейкър в кюстендилския квартал „Герена“. Искането за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, направи прокурор Валери Пенков.

 

Според държавното обвинение Георги е извършител на тежкото престъпление, за което законодателят предвижда от 15 до 20 години лишаване от свобода, пише "Монитор".  От страна на защитата на Георги беше посочено, че той има чисто съдебно минало и постоянен адрес, поради което може да му бъде наложена мярка различна от постоянно задържане.

 

На влизане в съдебна зала, Георги запази пълно мълчание. Единствените му думи пред съдия Йоланда Цекова бяха, че съжалява за случилото се. „Дълбоко съжалявам и се срамувам от случилото се, но бях принуден и унизен“, каза през сълзи на очи 47-годишният мъж.

 

В съдебна зала беше и съпругата му, както и приятели, които също не сдържаха сълзите си. Първоначално за трагедията бяха задържани Георги, съпругата му Валерия и техният 19-годишен син Валери.

 

До кървавото убийство се стига, след като жертвата отива до заведението на Георги в кюстендилския квартал „Запад“. След конфликт между двамата за неуредени финансови взаимоотношения, Христо вади газов пистолет, стреля, а в опита си да се защити Георги го пронизва смъртоносно в сърцето. Свидетели на свадата стават съпругата на убиеца и неговият син, който след 24 часов арест бяха освободени от ареста.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.