Трагедията с катастрофата в Кресненското дефиле се оказа по-голяма от първоначално съобщената

https://crimes.bg/analizi/tragediyata-s-katastrofata-v-kresnenskoto-defile-se-okaza-po-golyama-ot-parvonachalno-saobshtenata/41100 Crimes.bg
Трагедията с катастрофата в Кресненското дефиле се оказа по-голяма от първоначално съобщената

Снимка: struma.com



 

Според първоначалните данни мъжът е имал множество травми

Трагедията с катастрофата в Кресненското дефиле вчера, се оказа много по-голяма от първоначално съобщената.

 

Припомняме, че тежкотоварен автомобил "Ивеко" и лек автомобил "Рено" се сблъскаха челно в дефилето. Новината бе съобщена от Струма ком.

Първоначално бе разпространена информацията, че в резултат на катастрофата е пострадал един човек. Леката кола е била силно смачкана, най-вероятно сблъсъкът е бил доста силен.

Трафикът беше затруднен заради инцидента, което доведе до образуване на километрична колона от автомобили. На мястото имаше екипи на пожарната и полицията.

Временно бе ограничено движението при км 383 по път І-1 /Е-79/ Благоевград - ГКПП Кулата, в района на Кресненското, в двете посоки. Трафикът се регулираше от екип на „Пътна полиция“.

За всички МПС-та бе въведен обходен маршрут по успореден участък на път I-1.

 

По-късно стана ясно, че е издъхнал шофьорът на лекия автомобил, информира "Фокус". 

Мъжът е бил на 74 години от Ямбол. След инцидента е откаран в частната болница в Благоевград, където е издъхнал.По първоначални данни той е имал множество травми.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.