Трагедия с 20-годишен младеж разтърси Кърджали

https://crimes.bg/analizi/tragediya-s-20-godishen-mladezh-raztarsi-kardzhali/42957 Crimes.bg
Трагедия с 20-годишен младеж разтърси Кърджали

 

Трупът е откаран за аутопсия

Кърджали бе разтърсен от трагедията, която отне живота на 20-годишен младеж.

 

Той е издъхнал, след като е паднал от петия етаж. Страшната трагедия се е разиграла в една от жилищните кооперации, намираща се в центъра на града.

Очевидци на страшната гледка разкриват, че инцидентът е станал вчера, малко след 18 ч.

 

В полицейското управление в града е образувано досъдебно производство по случая.

Според първоначалната информация, жертвата е паднал от жилището, в което е живеел. При извършения първоначален оглед не са били забелязани следи от насилствена смърт.

 

Дежурната оперативна група е направила оглед на мястото на произшествието. Трупът е бил откаран в Отделението по съдебна медицина на болницата в Кърджали. Предстои да бъде направена аутопсия, която да установи причината за фаталния изход.

 

Припомняме, че в ранното утро на днешния ден 23-годишен младеж изгуби живота си при тежка катастрофа. Става въпрос за автомобил, който вероятно поради несъобразена скорост се е ударил в стълб, след което в резултат на камшичния удар се е забил в мантинела.

Други двама младежи по на 24 години, които съща са пътували в автомобила, са пострадали. Състоянието и на двамата е сериозно, единият от тях е настанен в реанимация с тежки травми. Не се съобщава има ли опасност за живота им.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.