Това семейство са истински герои! Предотвратиха огромна трагедия в Пазарджик

https://crimes.bg/analizi/tova-semeystvo-sa-istinski-geroi-predotvratiha-ogromna-tragediya-v-pazardzhik/41112 Crimes.bg
Това семейство са истински герои! Предотвратиха огромна трагедия в Пазарджик

 

Все още има такива хора и те трябва да се показват

Семейството от снимката – семейство Цанкови, са истински герои.

 

Именно благодарение на тях, Пазарджик се размина на косъм от огромна трагедия.

 

Миналата вечер 75-годишният мъж разбива вратата на горящия апартамент на съседа. Той влиза в жилището, обгърнато от пламъци и дим, и намира съседа си припаднал и обгорен. За щастие успява да го измъкне навън!

 

В същото време съпругата му организира останалото. Звъни на 112, тича да му помага, да звъни на съседи и да търси помощ!

„Семейство Цанкови!!! Винаги сте били супер луди и знам, че никой нямаше да се справи по-добре от вас!“Така гордата от своите родители дъщеря Николета Цанкова всъщност разказа кои са героите от големия пожар, който избухна на петия етаж на жилищна кооперация в центъра на Пазарджик.Незабавното пристигане на екипите от огнеборци на местната пожарна с три противопожарни автомобила и автомеханична стълба се е случило и благодарение на тези пазарджиклии, пише glasnews.bg.Предприети са незабавни действия за евакуация на цялата сграда. Собственикът на жилището е жив благодарение на бързата намеса  на 75-годишния съсед, който успял да го измъкне навреме. Пострадалият от пожара, е откаран в МБАЛ – Пазарджик за преглед. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.