Това престъпление изправи Враца на нокти

https://crimes.bg/analizi/tova-prestaplenie-izpravi-vraca-na-nokti/43152 Crimes.bg
Това престъпление изправи Враца на нокти

 

Заплашвал я с близките й

 

 

Престъпление, извършено от 46-годишния Н.К., изправи Враца на нокти.

 

Врачанската Районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу него.

 

Той е обвинен в това, че системно е изнасилвал доведената си дъщеря. Към 2019 г. мъжът е поддържал лични отношения с К.М., двамата имали малолетен син. Мъжът помагал финансово за отглеждането не само на общото им дете, а и за 14-годишната дъщеря на любимата си.

 

С времето той започнал да променя поведението си към доведената си щерка. Държал се мило с нея, оглеждал я, обръщал й много голямо внимание. В средата на август месец, той изнасилил доведената си дъщеря. След това я заплашил, че ако някой разбере за случилото се, лошо й се пише.

 

Тъй като момичето не било в близки отношения с майка си, не споделило за случилото се. Това дало зелена светлина на пастрока й и той се възползвал от нея в продължение на година и половина. Всеки път, щом момичето отказвало, той я принуждавал чрез заплахата, че ще пребие майка й.

 

Момичето мълчало дълго време за случващото се. Едва през миналата година била повикана в отдел Закрила на детето покрай съвместното съжителство с приятеля й. Тогава тя споделила пред социалния работник, че това е вид бягство, тъй като била постоянно обект на заплахи, сексуално насилие и обиди от страна на пастрока си. Така машината се задействала и сега извършителят ще си понесе последствията.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.